top of page
Saiya Wombcircle (2).png
Come home to your Feminine Wisdom

The Pond Speaks:

“Lieve Sister,

 

Welkom in jouw tempel om te rusten

 

Het vrouwelijke vindt haar wijsheid terug in stilte en verbinding

 

Samen met de maan en zon

bewegen we in cycli

Steeds dieper grondend

in wat werkelijk voor ons wil

 

Geworteld in het donkere water

Geopend voor het Goddelijk Licht

 

We zijn Alles, lieve vrouw

Laat je dragen door de stroom

Come home”

IWF_4504.JPG

Alles begint in de baarmoeder

Dit is de krachtplek in ons lichaam waar onze diepste wijsheid ligt opgeslagen. Om daar werkelijk naar te kunnen leven en mee te kunnen werken, is er een diepe veiligheid in jezelf nodig.

 

Dit vinden we idealiter bij onze moeder of andere wijze, stevige vrouwen in onze omgeving. Hier is de maatschappij echter al lang niet meer naar gevormd. Veel vrouwen leven in afhankelijkheid van het Mannelijke zonder hun eigen schaduwstukken te zien. In mijn cirkels is dat anders.

Ik geloof in jou, sister. Mijn cirkels zijn een heilige container waar je ego de ruimte niet langer krijgt. Het is tijd om op te staan door diep te gronden in onszelf. Ik gids je daarin vanuit mijn eigen diepe baarmoederwijsheid, vanuitwaar ik de wijsheid van Universum channel. Hier ga je ook zelf mee aan de slag. Zo kom je daar met elke cyclus dieper en dieper in thuis.

Mijn naam is Belle Akaal

I'm a Good Witch

Ik gids je terug naar jezelf

In de magische velden die ik houd, gebeurt dat vanzelf.

Als psychisch medium en healer geef ik in de Lotus Pond vrouwencirkels om je terug te gidsen naar de vrouwelijke wijsheid die in je ligt. Dit doen we door het cyclische in alles te eren en steeds weer af te stemmen op wat er nodig is.

IWF_5186.JPG
IWF_4385.JPG
IWF_4600.JPG

Wombcircle

Membership, €65 per maancyclus

Dit is een energetisch krachtveld waarin je gedragen wordt vanaf het moment dat je instapt. Elke nieuwe en volle maan komen we samen in een Online Templespace. Hier geef ik je gidsing en healing op de thema’s die willen voor die maancyclus. Tussen deze cirkels door ontvang je energy updates en aan het eind van de maancyclus rituele producten uit mijn Witches’ Garden.

Instromen kan met elke nieuwe maan. Je start met één maancyclus, daarna beslis je of je instapt voor een volledig jaar. Na je 12 maancycli is het membership maandelijks opzegbaar.

Stuur mij een bericht om je aan te melden

Bedankt voor het indienen!
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Creation Circles

€77

€55 voor sisters uit mijn Wombcircle

Maandelijks houd ik de ruimte voor een intieme sistercircle in mijn eigen tempel in Ulicoten. Je ontvangt healing en gaat zelf aan de slag met een stuk heilige creatie met klei, kruiden, verf of kralen. Ruimte voor jou om op te laden in vrouwelijke zachtheid, waar we het leven in ceremonie leven.

Eerstvolgende Creation Circle:

Mama Gaia

Zaterdag 24 februari

11:00 - 15:00

Meerleseweg 3, Ulicoten

1:1 Womb Blessing

€99

€77 voor sisters uit mijn Wombcircle

Om dieper te zakken in jouw heilige vrouw-zijn, wil er dieper gezakt worden in de verbinding met je lichaam. Deze healing brengt je terug thuis in jouw krachtportaal van creatie. Daar zak je vanzelf naartoe wanneer je kunt voelen dat je volledig gedragen wordt. Je ontvangt de Womb Blessing in mijn Tempel in Ulicoten.

bottom of page