top of page
Saiya Dragon Temple (1).png
Come home to your Body

The Dragons Speak:

“Lieverd,

 

Je bent hier gekomen

voor het leven van je dromen

 

Eeuwenoude wijsheid

ligt hier opgeslagen in levensstromen

 

Wij, de draken, gidsen je naar je dieptste geluk

en het te volgen zonder opsmuk

Ontvang, lieve schat, en belichaam

zonder schuld of geschaam

Het is tijd om het te leven

en vanuit elke cel door te geven”

IWF_4813-2.JPG

Vanuit mijn essentie ben ik in staat om je terug te gidsen naar jouw essentie. Die is zacht, licht en magisch... ook als je het momenteel niet zo ervaart!

 

Mijn helende rituelen zijn een heilige en veilige ruimte waarin je de ruis kunt loslaten en dieper gaat voelen wat werkelijk voor jou wil. Voorbij de programmeringen en overtuigingen, want die laat je vanzelf laag voor laag los in het krachtveld dat zich vormt.

Het gaat erom dat je voelt, je hoeft het niet te begrijpen. En je hoeft ook niet verder te ‘helen’ of ‘upgraden’. Dat gebeurt namelijk vanzelf wanneer het van jou de ruimte krijgt. Je zal altijd precies ontvangen wat je nodig hebt. Die weg is zacht en liefdevol.

Mijn naam is Belle Akaal

I'm a Good Witch

Ik gids je terug naar jezelf

In de magische velden die ik houd, gebeurt dat vanzelf.

Als psychisch medium en healer geef ik in de Dragon Temple helende rituelen om je dieper te laten voelen waar je vandaan komt. Ik werk met de draken door ze te belichamen. Zo kan hun kracht ook jou gidsen naar geluk en vrede.

IWF_4730.JPG
IWF_4385.JPG

1:1 Healing Rituals

€250

We starten met een telefonische intake om helder te krijgen wat er voor je wil. Hier channel ik ook voor je wanneer jouw healing ritual mag plaatsvinden en wat er nodig is qua voorbereiding.

 

Het ritueel vindt plaats in mijn tempel in Ulicoten, tenzij een andere plaats wordt aangewezen vanuit jouw ziel. Ik begeleid je door het proces zodat jij je er helemaal aan kunt overgeven.

Laat hier je telefoonnummer achter voor een kennismakingsgesprek

Bedankt voor het indienen!
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Healing Circles

€99

 

Groepshealings zijn afgestemd op de energie die op dat moment wil. De vormgeving is dus ook steeds anders, net als wat van jou als deelnemer wordt gevraagd. Je komt altijd dieper thuis, dat is zeker.

 

Voor aanvang ontvang je een mail met een stukje gidsing en voorbereiding voor het ritueel. Dit helpt je om het optimaal te ontvangen.

Eerstvolgende Healing Circle:

The Way of Water

Zaterdag 9 maart

19:00 - 21:30

Yogasite, Breda

bottom of page