top of page

za 09 mrt

|

Breda

The Way of Water

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The Way of Water
The Way of Water

Tijd en locatie

09 mrt 2024, 19:00 – 21:30

Breda, Doctor Struyckenstraat 163, 165, 4812 BC Breda, Nederland

Over het evenement

De waterwezens nodigen ons uit om te duiken in de zachtheid van onze emoties. Deze waterceremonie vormt een Healing Space vol zachtheid en diepte waarin je kan terugzakken naar Vrede. Vrede vinden we namelijk pas werkelijk wanneer alles er mag zijn. Wanneer we volledig mogen zakken in wat aanwezig is, zonder oordeel. Dit mag jouw veilige ruimte hiervoor zijn. Je bent goed zoals je bent en je verdient het om te helen. In ontspanning gaat dat vanzelf.

In de cirkel begeleid ik je op een innerlijke reis naar zachtheid. De wereld is namelijk niet hetzelfde zonder jou... en dat ga ik je niet vertellen, je gaat het voelen. Ik gids je met mijn klanken en bewegingen. Je mag volledig ontvangen, zodat je vanzelf loslaat wat niet langer past. Laat het water je reinigen en dragen. In die overgave ga je voelen dat alles er voor je is.

SAIYA DRAGON TEMPLE

Healing Circles

Groepshealings zijn afgestemd op de energie die op dat moment wil. De vormgeving is dus ook steeds anders, net als wat van jou als deelnemer wordt gevraagd. Je komt altijd dieper thuis, dat is zeker.

Voor aanvang ontvang je een mail met een stukje gidsing en voorbereiding voor het ritueel. Dit helpt je om het optimaal te ontvangen.

Tickets

  • Saiya Dragon Temple

    Hoe intentioneler en rijkelijker je je geld laat stromen, hoe dieper het je kan gidsen. Daarom krijg je van mij de keuze in wat je betaalt.

    € 99,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page