Let's dive in

Terug naar je Ziel

Souldive Sessions

Hallo jij prachtige Ziel,

Voel jij de roep om dieper te verbinden met wie je in essentie bent? Te leven vanuit je kern, je puurste Zijn te belichamen vanuit pure liefde?

Het is ook voor jou weggelegd

Dat is immers waarvoor je hier gekomen bent!

PicsArt_04-25-11.42.44[1].jpg

We komen hier echter met wat ruis op de lijn

 

Dit zijn programma’s en energieën de we meenemen vanuit andere levens. Tijdens dit leven komen er dan nog diverse bij. Trauma. Blokkade. Patronen. Dit is normaal! We komen mede hier op aarde om uit te werken wat we als ziel nog te leren hebben. Alles wat we ervaren is bedoeld om ons dichter naar onze pure essentie van licht en eenheid te brengen. En vanuit die essentie hebben we iets te brengen in de wereld.

Dat begint bij het helen van jezelf. Door zelf terug te gaan naar heelheid (die heelheid was er namelijk altijd al), breng je meer heelheid in de wereld.

 

Eerst het oude eruit

Dan je kopje vullen

Totdat het overstroomt!

Zo beweeg je vanuit overvloed. En alleen vanuit overvloed leef je jouw meest vervullende, authentieke leven.

20220428_121035[1].jpg
Ik zal naast je staan
Want je hebt het nooit alleen gedaan

 

Alles alleen doen. I have been there, done that. Dat is behoorlijk pittig en vaak inefficiënt. Heel vaak heb ik ervaren dat juist wanneer ik met aandacht uitreikte (of ik nu in proces zat of niet), de boel al gauw helderder werd. Alles alleen doen kan je totaal verloren doen voelen, terwijl we hier op aarde niet voor niks de illusie van dualiteit hebben. Deze illusie zorgt voor een wereld vol spiegels. Een heldere spiegel laat je precies zien wat aandacht mag krijgen. Het kan een liefdevolle hand zijn die je vast kan nemen wanneer je door de modder waadt. Dit maakt je proces lichter en efficiënter!

Ik heb in de krochten van mijn eigen ziel gedoken en schuw niet om dat te blijven doen. Dit zorgt er namelijk voor dat ik in alle helderheid en zuiverheid kan blijven gidsen. Dit zorgt ervoor dat ik een heldere spiegel blijf. Die zuivere verbinding met mijzelf stelt mij in staat om zo veel mogelijk in lijn met mijn eigen energie tewerk te gaan. Dat is namelijk de enige lijn die vervulling brengt!

Dat gun ik jou ook. Er is er namelijk maar één zoals jij en wanneer jij in jouw eigen lijn gaat leven, breng je meer licht de wereld in op de manier waarop alleen jij dat kan.

In liefde,

Belle Akaal
20220413_192119[1].jpg

Let’s Clear & Fill it Up

De eerder besproken ruis (patronen, blokkades, programma’s) kan in principe worden opgeschoond door in volle overgave en vertrouwen de ervaringen in het bestaan te doorgaan. Vaak beperkt of belemmert juist die ruis echter om dat in volle overgave en vertrouwen te doen. Patronen zullen zich dus blijven herhalen en opbouwen totdat de les is geleerd en het programma of de blokkade is opgeschoond.

Er zijn efficiëntere wegen. Je zal altijd de ervaringen in jouw bestaan houden om je te gidsen op jouw pad. Wanneer je de verantwoordelijkheid voor jouw pad opneemt en je toelegt op jouw heling, kan er al veel opgeschoond worden zonder dat je elk stukje ruis hoeft uit te knobbelen naar aanleiding van je ervaringen. Dit werkt twee kanten op: aan de ene kant wordt die ruis opgeschoond waardoor je helderder wordt, aan de andere kant sta je dankzij die helderheid meer open voor de guidance die jouw ervaringen je te bieden hebben.

Energetische Healing

Energie is er in overvloed, want het is eindeloos. Maar vaak verliest men de verbinding, door oude of niet-eigen energie vast te houden (blokkades) of te veel energie weg te geven zonder op te laden (lekken). Met behulp van energetische healing wordt de balans in het energielichaam weer hersteld en meer. Daar waar extra bekrachtiging, activatie of heling nodig is, wordt namelijk automatisch extra energie naartoe gestuurd. Je ontvangt hierin dus altijd wat nodig is en ondersteunend voor jouw pad op dat moment.

DSC_1031[1].jpg
DSC_1031[1].jpg

1:1 Reading, Healing & Ceremony

 

Deze sessies en trajecten zijn erop gericht verbinding met jouw ziel te versterken. Enerzijds gaan we tewerk met het opschonen van de ruis, zodat de verbinding helderder wordt. Anderzijds werken we aan de integratie van het goud dat altijd al in jou aanwezig is geweest. Zo kom je krachtig in jouw eigen licht te staan.

Souldive Sessions

Souldive Session
€111 / 1 - 1,5u

Je ontvangt een basis reading & healing, afgestemd op wat op dat moment nodig is op jouw pad.

Souldive Ceremony
€333 / Minitraject van 1 maand

We bouwen op naar een ceremonie waarin je een innerlijke reis maakt, indien gewenst met de guidance van zachte plantmedicijnen. Ook wordt er ruimte genomen voor integratie.

Souldive Journey
€1111 / Traject van 3 maanden

We bouwen met diverse voorbereidende sessies op naar een diepgaande ceremoniedag, indien gewenst met de guidance van plantmedicijnen. Er wordt uitgebreid de ruimte genomen voor integratie.