top of page
DSC_0441[1].jpg

Remember who you are

Jouw energie als kunststuk

Ik Zie jou in al je schoonheid

en geef het aan je terug

"Wie ben ik?"

Misschien is het wel de meest existentiële levensvraag.

 

Wij als mensen zijn eigenlijk constant op zoek naar enige vorm van antwoord op deze vraag. We zoeken bevrediging in bepaalde activiteiten of middelen, bevestiging in contact met anderen, verrijking in het vergaren van kennis en vaardigheden.

 

De norm is om naar buiten gericht te zijn en daar te zoeken naar onze identiteit.

Het antwoord ligt in jou!

Je bent een wezen dat bestaat uit puur licht en liefde, gemaakt uit stukjes van het universum waarin je rondloopt. Is het dan niet veel logischer om naar binnen te keren om jezelf en de wereld om je heen te begrijpen?

 

Hoe zou het zijn om terug te verbinden met jouw eigen, prachtige, unieke, superkrachtige energie?

 

Het zit allemaal al in je. Je hoeft er enkel verbinding mee te maken. En dat hoef je niet alleen te doen!

17941866259436928.jpg
PicsArt_01-01-02.37.05[1].jpg
20210203_105358[1].jpg
20210203_110505[1].jpg
20201216_101553[1].jpg
Ik maak jouw zielsenergie zichtbaar

Vanuit het diepe weten dat we meer zijn dan ons aardse voertuig, heb ik de vaardigheid ontvangen om dat ook daadwerkelijk te Zien. Wanneer ik me afstem op jouw energie, neem ik deze waar in kleur en vorm. De kleuren en vormen die zichtbaar worden, zeggen van alles over jou als ziel en het proces waar je op dat moment in zit.

Mijn verruimde waarneming laat mij zien en ervaren hoeveel schoonheid er in alles zit. In onze puurste kern zijn we namelijk allemaal pure kunst, ik doe niets anders dan dat zichtbaar maken met verf op papier. Dat rotsvaste vertrouwen in de schoonheid van elk wezen en de processen waar ze op dat moment in zitten, geeft alle ruimte om liefdevol waar te nemen wat er ís.

In samenwerking met mijn gidsen heeft het mij geholpen mijn eigen pracht te zien en omarmen. Met zo veel liefde maak ik ook jouw zielenpracht zichtbaar!

20201117_162106_edited.jpg

€77

Soul Art

Ingetuned op jouw energie maak ik een kunststuk met acrylverf op A4 khadi katoenpapier. Dankzij het beeld en de reading die je erbij ontvangt, krijg je inzicht in jouw zielsenergie en belangrijke thema's die momenteel voor jou spelen.

Schoonheid

Dit kunststuk is zo uniek en prachtig als jij bent. Het zal een pure daad van zelfzorg zijn om er alleen al naar te kijken

Guidance

De boodschappen die tot me komen terwijl ik voor je aan het werk ben, geef ik aan je door in de reading

Inzicht

Dankzij de reading die je bij je Soul Art ontvangt, wordt duidelijk wat voor jou op dat moment belangrijk is

Activatie

Je ontvangt de aanmoediging, liefdevolle bevestiging of schop onder je kont die voor jou passend is

Wat kan je verwachten?

Bonus

Een magische olieblend voor extra guidance
twv €22

Met al die informatie die tot je komt, is wat extra guidance vaak heel welkom. Met liefde stem ik een olieblend voor je samen om je ondersteunen in de thematieken die uit je Soul Art komen gerold. Zo heb je gelijk een prachtige manier om dit cadeau aan jezelf te integreren.

20200925_091951[1].jpg
Dit ontvang je

  • Jouw unieke, originele Soul Art stuk op A4-formaat khadipapier twv €55

  • Een reading van jouw Soul Art, inclusief de gechannelde boodschappen die ik voor je mocht ontvangen, uitgetypt (ongeveer een half A4) twv €33

  • Een olieroller (5 ml) gevuld met een op jou afgestemde blend twv €22

€̶1̶1̶0̶  samen voor €77

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

20201116_150719_(1)%5B1%5D_edited.jpg
DSC_0441[1].jpg

€77

Ja, ik ben klaar voor deze activatie

Ingetuned op jouw energie maak ik een kunststuk met acrylverf op A4 khadi katoenpapier. Dankzij het beeld en de reading die je erbij ontvangt, krijg je inzicht in jouw zielsenergie en belangrijke thema's die momenteel voor jou spelen.

bottom of page