top of page
DSC_0981[1].jpg

Selfcare Mooncycle

Kom tot jezelf, in zachtheid

Voel je je lichaam nog?

In een tijd waarin alles snel gaat en in het hoofd leven de norm is, hebben we juist af te zakken naar het lichaam, rust te nemen en goed te luisteren. Zo is er de ruimte om terug te verbinden met jouw eigen zuivere zielsenergie, waardoor je vanuit overgave een vervullend leven kan leiden.

DSC_0979[1].jpg

Ontspanning is geen optie, het is je natuur

Rust is geen luxe, maar een basisbehoefte

Dit werkt twee kanten op, vanuit verbinding met jezelf kom je namelijk vanzelf naar een staat van rust en ontspanning. Je kunt dan veel beter voelen wat je nodig hebt en jezelf daarin voorzien. Jouw verbinding met jezelf vormt dus een basis vanwaaruit je met veel meer veerkracht door dit bestaan kan lopen. Een basis vanwaaruit je beter functioneert, vanuit overvloed kan geven en bovenal veel gelukkiger bent.

Het herstellen van die verbinding vraagt om het terug gaan voelen van je lichaam, het ervaren van je zintuigen en het loskomen van je gedachten. Dit is een proces dat ruimte nodig heeft en die helende ruimte, die bied ik je graag.

20220215_144234[1].jpg

Jouw anker van rust

 

Gedurende de gehele maan(d) ontvang je wekelijks een selfcare practice bij mij in de Tempel. In 1,5u zak je af naar een rustpunt. Als zuiver kanaal voor het universum stem ik me af op jouw energie en geef door wat op dat moment relevant is om optimaal ondersteund te worden op jouw levens- en zielenpad. Je beoefent zelfzorg via zachte (yin en restorative) yoga. Ik begeleid je met energetische healing, klankmassage en aromatherapie in deze helende ruimte.

Selfcare Mooncycle

Je ontvangt:
  • 4 small group sessies van 1,5u bij mij in de Tempel gedurende 4 weken

  • Een olieblend (3 ml) afgestemd op wat in deze maancyclus aandacht mag krijgen, ter ondersteuning op je pad

  • De krachtige energetische container die de groep, tijd en ruimte waaruit deze cyclus bestaat ís. Puur daarin aanwezig te zijn werkt al bekrachtigend en dragend.

Soul-investment €99
Klik op het event om de andere data van de cyclus te zien

Over de locatie

Where the magic happens

De sessies vinden plaats op ons prachtige Hertendom te Minderhout, België. Hier is de magische Deer Temple die tot in de puntjes is opgeladen met liefde.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

20220413_192119[1].jpg

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle_akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via het Voelen gidst ze je terug naar verbinding met jouw Ziel, omdat je vanuit daar jouw meest vervullende leven leeft.

DSC_0524[1].jpg
bottom of page