top of page

Ondersteuning van de oliespirits

Speciaal op jou afgestemd

Ik ga ervoor
20200925_091951[1].jpg

Ondersteuning van de oliespirits

Speciaal op jou afgestemd

Een zelfzorgmoment dat in je broekzak past

Je verlangt naar wat guidance

Er zijn van die fases in je leven dat je jezelf wat extra liefdevolle ondersteuning wilt gunnen. Bijvoorbeeld wanneer je je verloren voelt of in emotionele of innerlijke processen zit. Of wanneer je een focuspunt of activatie zoekt in een bepaald thema.

 

Vanuit je eigen kracht kan je er nét niet helemaal bij.

Je zoekt naar een fijne, eenvoudige tool om in te zetten als een zachte bekrachtiging.

20200726_195745%5B1%5D_edited.jpg

De oliespirits zijn er voor je

Door de situatie zoals die is te omarmen en jezelf vervolgens te richten op wat je wél wil, reik je jezelf een waardevolle positieve hand.

 

Hierin kan het gebruik van etherische oliën als energetische of emotionele ondersteuning heel fijn en waardevol zijn! Elke etherische olie heeft namelijk zijn eigen energie en kwaliteiten. Via een olie kan je verbinden met de kwaliteiten waar jij behoefte aan hebt en deze verwelkomen in jouw leven.

Of je nu behoefte hebt aan meer gronding, rust, focus, energie, plezier, sensualiteit, verbinding, liefde, overvloed, zachtheid, flexibiliteit, zingeving... de mogelijkheden zijn zo weids als het rijk der oliën. En dat is weids!

"Naast dat de blend mij helpt, ruikt het ook nog eens heerlijk. Een fijne natuurlijke parfum! Ik ben er zelfs een beetje verliefd op (:"

Rachelle

20200818_193954[1].jpg
Ik noem mezelf ook wel oliesjamaan

Vanuit verbinding met de oliespirits, werk ik met ze samen. Luisterend naar wat de oliespirits te vertellen hebben, stel ik blends samen of channel ik hun plantenwijsheid.

Doordat etherische oliën zo geconcentreerd zijn (voor één druppel olie is een veelheid aan plantmateriaal nodig), zijn ze ontzettend krachtig. Wanneer je met 100% zuivere oliën werkt, zal je ervaren hoe kostbaar en waardevol elke druppel is. Ze werken op energetisch, emotioneel en spiritueel niveau.

Dankzij mijn heldervoelendheid en mijn nauwe samenwerking met de oliën, ben ik in staat om olieblends samen te stellen die een ondersteuning kunnen bieden in de thema's die voor jou op dat moment relevant zijn.

20200925_091951[1].jpg

€22

Sacred Blends

In afstemming met jouw energie stel ik een olieblend samen die een ondersteuning vormt in wat voor jou op dit moment relevant is. Je ontvangt de blend in een roller (5 ml), samen met een reading van de oliespirits.

Guidance

Je ontvangt de gechannelde boodschappen van de aartsengelen en de oliespirits op papier.

Genot

De geur van de blend is een genot op zich. De blends worden zelfs vaak als een natuurlijk parfum gebruikt!

Ondersteuning

De blend zal ondersteunend zijn op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Wat brengt het je?

20201013_131144[1].jpg

Bonus

Wat de oliën je te vertellen hebben

De oliën in je blend zijn niet lukraak uitgekozen. Ze gaan een samenwerking aan om jou optimaal te ondersteunen. Elke olie heeft zijn eigen kwaliteiten, waardoor ze wanneer goed gecombineerd een waarde groter dan de som vervullen. Bij je blend ontvang je een overzicht van de oliespirits die erin zitten, wat ze je te vertellen hebben en op welk energiecentrum (chakra) ze ondersteunend zijn.

Dit ontvang je
  • Een reading van de oliespirits en waarin ze je ondersteunen (inclusief op welke chakra's je blend werkt), uitgeschreven op papier twv €11

  • Een op jou afgestemde olieblend in een roller (5 ml), verdund met kokosolie twv €11

  • Een 2-kaartreading in afstemming met jouw energie (engelen- en emotiekaarten) twv €11

€̶3̶3̶  samen voor €22

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

20201116_150719_(1)%5B1%5D_edited.jpg
20200925_091951[1].jpg

€22

Ja, ik wil een Sacred Blend

In afstemming met jouw energie stel ik een olieblend samen die een ondersteuning vormt in wat voor jou op dit moment relevant is. Je ontvangt de blend in een roller (5 ml), samen met een reading van de oliespirits.

bottom of page