top of page
PicsArt_04-25-11.42.44[1].jpg

Online Healing Space

Kom tot jezelf, in zachtheid

Voel je je lichaam nog?

In een tijd waarin alles snel gaat en in het hoofd leven de norm is, hebben we juist af te zakken naar het lichaam, rust te nemen en goed te luisteren. Zo is er de ruimte om terug te verbinden met jouw eigen zuivere zielsenergie, waardoor je vanuit overgave een vervullend leven kan leiden.

DSC_1031[1].jpg

Ontspanning is geen optie, het is je natuur

Rust is geen luxe, maar een basisbehoefte

Dit werkt twee kanten op, vanuit verbinding met jezelf kom je namelijk vanzelf naar een staat van rust en ontspanning. Je kunt dan veel beter voelen wat je nodig hebt en jezelf daarin voorzien. Jouw verbinding met jezelf vormt dus een basis vanwaaruit je met veel meer veerkracht door dit bestaan kan lopen. Een basis vanwaaruit je beter functioneert, vanuit overvloed kan geven en bovenal veel gelukkiger bent.

Het herstellen van die verbinding vraagt om het terug gaan voelen van je lichaam, het ervaren van je zintuigen en het loskomen van je gedachten. Dit is een proces dat ruimte nodig heeft en die helende ruimte, die bied ik je graag.

20220215_144234[1].jpg

Een bedding van zachtheid

 

Vanuit jouw eigen veilige ruimte ontvang je een selfcare practice via Zoom. In 1,5u zak je af naar een rustpunt. Als zuiver kanaal voor het universum stem ik me af op de groepsenergie en geef door wat op dat moment relevant is om optimaal ondersteund te worden op jouw levens- en zielenpad. Je beoefent zelfzorg via zachte (yin en restorative) yoga. Ik begeleid je met energetische healing, klankmassage en aromatherapie in deze helende ruimte.

Online Healing Space

Je ontvangt:
  • Een zachte groepssessie van 1,5u in een veilige bedding via Zoom

  • Een met liefde samengesteld selfcare pakketje bestaande uit een olieblend en een theeblend ter ondersteuning in jouw practice

Soul-investment €33

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle_akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via het Voelen gidst ze je terug naar verbinding met jouw Ziel, omdat je vanuit daar jouw meest vervullende leven leeft.

DSC_0524[1].jpg
20220113_123412[1].jpg

Soul Medicine

In de Online Healing Space werk ik met theeën en oliën die ik afstem op wat in de groep nodig is. Deze zijn als zacht plantmedicijn en dragende energie onderdeel van de sessie. Het is mogelijk om deze los te bestellen in mijn Soul Medicine Shop.

Belle(2).png
bottom of page