DSC_0838[1].jpg

Come back to Love

Want dat is thuis

Ohana Retreat

Op zoek naar eenheid

We zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden

 

En toch voelt dat heel vaak helemaal niet zo!

 

Velen zijn daarom op een doorgaande tocht naar ervaringen van eenheid, liefde, verbinding, schoonheid, zelfs Goddelijkheid… allemaal vormen van hetzelfde. Wanneer je in een gevoel van eenheid zit, is er geen onderscheid meer tussen jou en de buitenwereld. Je ervaart dan die verbinding.

De rede dat het verlangen hiernaar zo groot is, is omdat we de oorzaak van deze verbinding buiten onszelf plaatsen. Het najagen van eenheid is wat de illusie van verdeeldheid schept. Dus wat als je daarmee zou stoppen en simpelweg zou thuiskomen in die eenheid, jouw natuurlijke blissful staat van Zijn?

Ontmoet jezelf

In de ander

Ohana means family

 

En dat is precies waar je in mag thuiskomen. Wanneer er een 'Ohana-gevoel' in je ontwaakt, is er een gevoel van liefde en eenheid. Om dit voor een ander te kunnen voelen, dien je eerst liefdevol verbonden te zijn met jezelf. Je dient jouw innerlijk licht en donker te leren kennen, twee vormen van hetzelfde Licht. Vanuit die verbinding zal je zien dat dat Licht ook in alle anderen gloeit. We zijn familie. Een lichtfamilie met allemaal andere versies van jou.

PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
DSC_0883[1].jpg
Het Licht in mij
Is het Licht in jou
Is het Licht in alles

Wij zijn Diederik Adams (@liefde.is.de.les) en Ciska Augustijn (@belle_akaal). We zijn beiden lichtwerkers en geven ieder op onze eigen manier lichaams-, adem- en energiewerk door. Vanaf onze eerste ontmoeting een paar jaar terug was er een speciale verbinding voelbaar waardoor wij beiden op onze persoonlijke en spirituele paden een mooie groei hebben gemaakt. Door vette triggers en door grote liefde heen. Want dat is hoe een onvoorwaardelijke verbinding werkt: je spiegelt elkaar, waardoor je via directe ervaring ontwikkelt en verruimt. Als je je daaraan toewijdt, wordt alles alleen maar mooier.

 

Deze mogelijkheid tot groei gunnen we iedereen. Daarom hebben we besloten onze krachten te bundelen in magische retreats. Je kan hoe dan ook diepgang verwachten, omgeven door heel veel liefde. Elk retreat is een warm baken, een bedding waar deze liefdevolle beweging doorheen stroomt.

PicsArt_10-06-05.36.02[1].jpg

Come back to Love

 

De cirkel die we vormen op deze dag is heilig. Het is een mini-universum dat we samen vormen, telkens weer zo uniek als de betrokken Zielen (de deelnemers) en de energie van het moment. Wij spelen daar als spaceholders op in en werken met wat op dat moment relevant is. Onze cirkel zal steeds weer een veilige plaats zijn waarin je gedragen zal worden én zelf zal dragen. Zowel geven als ontvangen is namelijk helend.

Om voldoende ruimte hebben voor diepgang en verbinding,

werken in een intieme groep van maximaal 6 deelnemers

Ohana Retreat

Je ontvangt:
  • Een heerlijke dag op een magische plek in de natuur, onder begeleiding van twee spaceholders

  • Een krachtveld dat je vormt met ons en de andere deelnemers. Dit is een veld voor transformatie, diepgang en heling waarin we allemaal onze waardevolle plaats hebben

  • Een groepshealing waarin Ciska en Diederik hun krachten bundelen voor een magische samenwerking met Spirit

  • Ceremonieel bereide cacao, door ons als groep verrijkt met heel veel liefde

  • Rituelen, sharing circles, groepsoefeningen, verbinding

  • Twee heerlijke verse plantaardige maaltijden (lunch en diner)

  • Heel veel liefde en helende ruimte

Datum: 20 november, 10:00 – 19:00

Locatie: Minderhout, België

Soul-investment €222
DSC_0674[1].jpg

Laat je maar zakken

Uit je hoofd, in je hart

Naar je wortels​

 

We maken de beweging naar binnen. Om vanuit verbinding weer naar buiten te treden. Alles wat je buiten jezelf zoekt, zit al in je en dat willen we je graag meegeven. Dit doen we door je mee te nemen in groepshealings, sharing circles, ceremonies, rituelen, meditatie en door je in verbinding te brengen met álle lagen van jouw Zijn: fysiek, mentaal-emotioneel en energetisch. Vanuit daar is het leggen van verbinding met anderen en de schoonheid van alle elementen in de wereld om je heen geen actie meer, maar simpelweg een aanwezigheid.

As Within,
So Without

Over de locatie

Where the magic happens

Onze retreats vinden plaats op een echte krachtplaats in de natuur te Minderhout, België. Ciska is met haar man en dochter hoedster van deze plek waar een magische Tempel vol lichtwezens is, een krachtcirkel en vooral heel veel ruimte in de aanwezigheid van alle natuurelementen.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

20210503_120037[2].jpg
PicsArt_10-06-05.36.02[1].jpg

Ja, ik gun mezelf een dag vol heling

 

Kom thuis in de Ohana vibes om zelf te ervaren dat het licht in jou in elk van ons gloeit. Dit is een dag vol speelsheid en eerbied, naarbinnen- en naarbuitenkeren, van weerstand en overgave. Het zijn allemaal bewegingen van hetzelfde. Die vrijheid, die mag de ruimte krijgen. Je bent zo welkom!

We werken in een intieme groep van maximaal 6 deelnemers

Datum: 20 november, 10:00 – 19:00

Locatie: Minderhout, België

Soul-investment: €222