top of page
DSC_0838[1].jpg

Come back to Love

Want dat is thuis

Ohana Retreat

Op zoek naar eenheid

We zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden

 

En toch voelt dat heel vaak helemaal niet zo!

 

Velen zijn daarom op een doorgaande tocht naar ervaringen van eenheid, liefde, verbinding, schoonheid, zelfs Goddelijkheid… allemaal vormen van hetzelfde. Wanneer je in een gevoel van eenheid zit, is er geen onderscheid meer tussen jou en de buitenwereld. Je ervaart dan die verbinding.

De rede dat het verlangen hiernaar zo groot is, is omdat we de oorzaak van deze verbinding buiten onszelf plaatsen. Het najagen van eenheid is wat de illusie van verdeeldheid schept. Dus wat als je daarmee zou stoppen en simpelweg zou thuiskomen in die eenheid, jouw natuurlijke blissful staat van Zijn?

Ontmoet jezelf

In de ander

Ohana means family

 

En dat is precies waar je in mag thuiskomen. Wanneer er een 'Ohana-gevoel' in je ontwaakt, is er een gevoel van liefde en eenheid. Om dit voor een ander te kunnen voelen, dien je eerst liefdevol verbonden te zijn met jezelf. Je dient jouw innerlijk licht en donker te leren kennen, twee vormen van hetzelfde Licht. Vanuit die verbinding zal je zien dat dat Licht ook in alle anderen gloeit. We zijn familie. Een lichtfamilie met allemaal andere versies van jou.