DSC_0838[1].jpg

Come back to Love

Want dat is thuis

Ohana Retreat

Op zoek naar eenheid

We zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden

 

En toch voelt dat heel vaak helemaal niet zo!

 

Velen zijn daarom op een doorgaande tocht naar ervaringen van eenheid, liefde, verbinding, schoonheid, zelfs Goddelijkheid… allemaal vormen van hetzelfde. Wanneer je in een gevoel van eenheid zit, is er geen onderscheid meer tussen jou en de buitenwereld. Je ervaart dan die verbinding.

De rede dat het verlangen hiernaar zo groot is, is omdat we de oorzaak van deze verbinding buiten onszelf plaatsen. Het najagen van eenheid is wat de illusie van verdeeldheid schept. Dus wat als je daarmee zou stoppen en simpelweg zou thuiskomen in die eenheid, jouw natuurlijke blissful staat van Zijn?

Ontmoet jezelf

In de ander

Ohana means family

 

En dat is precies waar je in mag thuiskomen. Wanneer er een 'Ohana-gevoel' in je ontwaakt, is er een gevoel van liefde en eenheid. Om dit voor een ander te kunnen voelen, dien je eerst liefdevol verbonden te zijn met jezelf. Je dient jouw innerlijk licht en donker te leren kennen, twee vormen van hetzelfde Licht. Vanuit die verbinding zal je zien dat dat Licht ook in alle anderen gloeit. We zijn familie. Een lichtfamilie met allemaal andere versies van jou.

PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
DSC_0883[1].jpg
Het Licht in mij
Is het Licht in jou
Is het Licht in alles

Wij zijn Diederik Adams (@liefde.is.de.les) en Ciska Augustijn (@belle_akaal). We zijn beiden lichtwerkers en geven ieder op onze eigen manier lichaams-, adem- en energiewerk door. Vanaf onze eerste ontmoeting een paar jaar terug was er een speciale verbinding voelbaar waardoor wij beiden op onze persoonlijke en spirituele paden een mooie groei hebben gemaakt. Door vette triggers en door grote liefde heen. Want dat is hoe een onvoorwaardelijke verbinding werkt: je spiegelt elkaar, waardoor je via directe ervaring ontwikkelt en verruimt. Als je je daaraan toewijdt, wordt alles alleen maar mooier.

 

Deze mogelijkheid tot groei gunnen we iedereen. Daarom hebben we besloten onze krachten te bundelen in magische retreats. Je kan hoe dan ook diepgang verwachten, omgeven door heel veel liefde. Elk retreat is een warm baken, een bedding waar deze liefdevolle beweging doorheen stroomt.

PicsArt_10-06-05.36.02[1].jpg

Come back to Love

 

De cirkel die we vormen op deze dag is heilig. Het is een mini-universum dat we samen vormen, telkens weer zo uniek als de betrokken Zielen (de deelnemers) en de energie van het moment. Wij spelen daar als spaceholders op in en werken met wat op dat moment relevant is. Onze cirkel zal steeds weer een veilige plaats zijn waarin je gedragen zal worden én zelf zal dragen. Zowel geven als ontvangen is namelijk helend.

Om voldoende ruimte hebben voor diepgang en verbinding,

werken in een intieme groep van maximaal 6 deelnemers

Ohana Retreat

Je ontvangt:
  • Een heerlijke dag op een magische plek in de natuur, onder begeleiding van twee spaceholders

  • Een krachtveld dat je vormt met ons en de andere deelnemers. Dit is een veld voor transformatie, diepgang en heling waarin we allemaal onze waardevolle plaats hebben

  • Een groepshealing waarin Ciska en Diederik hun krachten bundelen voor een magische samenwerking met Spirit