top of page
DSC_1085[1].jpg

Op reis met je Ziel

Groepsceremonies

Heilige helende ruimte

Waar prachtige zielen een cirkel vormen, vindt heling plaats. In deze heilige ruimtes is er de veiligheid om in alle openheid te delen en ontvangen wat nodig is. Ceremonie is bedoeld om jou dieper in verbinding met jezelf te brengen in een helende ruimte waar we allemaal deel van uitmaken. In de cirkel zijn we namelijk allemaal gelijkwaardig, op hartsniveau náást elkaar. We vormen een mini-universum om het Grote Geheel wat tastbaarder te maken en de verbinding met onszelf toegankelijker.

Ontvang in zachtheid

Laat je dragen

Ontvang en geef door puur te ZIJN

Dat is genoeg <3

20210701_115949[1]_edited.jpg

 In Ceremonie is de ruimte om in zachtheid terug naar de verbinding met jouw Ziel te komen, met de ondersteuning van (optionele) zachte plantmedicijnen zoals een bloemen- en kruidenthee, etherische oliën, rapé en cacao. In een zachte innerlijke reis ontvang je de lichtcodes en energetische shifts, clearings of integraties die op dat moment passend zijn. Dit geef ik samen met de spirits vorm aan de hand van klanken, geuren, aanraking, lichttaal en energetische healing. Elke ceremonie is dus uniek en de ondersteuning zal altijd een liefdevolle en positieve invloed zijn op jouw pad van ontwikkeling.

Ik werk in een intieme setting van maximaal 4 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor een persoonlijke benadering

20220218_143945[1].jpg

Ik houd de ruimte voor je

 

Als kanaal voor het Goddelijke sta ik naast je, in zuiverheid en puurheid. Ik belichaam zachte kracht om die ook in jou wakker te maken. Alles mag er daarin zijn. Alles van jou is daarin welkom. Dit kan ik met heel mijn hart zeggen omdat ik dit werk ook in mijzelf heb gedaan, mijzelf heb toegelaten. Ik schuw niet om dat te blijven doen en in alle openheid en eerlijkheid mezelf te blijven aankijken. In jou zie ik het licht dat tot uiting wil komen op een manier waarop alleen jij dat kan. Net zoals ik dat licht tot uiting breng zoals alleen ik dat kan.

 

Ik sta naast je, lieve Ziel

 

Want de hele wereld is ermee geholpen als we naast elkaar gaan staan

Van hart tot hart,

Belle Akaal

Over de locatie

Where the magic happens

De ceremonies vinden plaats op ons prachtige Hertendom te Minderhout, België. Hier is de magische Deer Temple die tot in de puntjes is opgeladen met liefde. Bij toegankelijke weer kunnen we ook buiten werken in de krachtcirkel.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

20220413_192119[1].jpg
20220113_123412[1].jpg

Soul Medicine

De theeën en oliën waarmee ik werk, stem ik telkens weer af op wat nodig is in de groep. Ze zijn als zacht plantmedicijn en dragende energie onderdeel van de sessie. Deze tools zijn voor jouw eigen dagelijkse ondersteuning en gebruik in rituelen en ceremonies ook te bestellen in mijn Soul Medicine Shop.

Belle(2).png
bottom of page