top of page
PicsArt_05-20-03.11.01[1].jpg

Speciaal voor jou

Helende ruimte

Jouw eigen portaal

Groeien & Bloeien

Elke dag dat je jouw levens- en zielenpad bewandelt, heeft de potentie tot enorme groei. Hoe meer toewijding aan jouw pad, hoe helderder je dit zal gaan waarnemen! Elke ervaring brengt jou verder. Wanneer je vanuit dit vertrouwen het leven bewandelt, zal je in steeds grotere cirkels doorbewegen.

DSC_0697[1].jpg

Ik loop naast je

Niet alles is echter op eigen kracht te bereiken of doorlopen. En dat hoeft ook niet! Één van de meest sterke dingen die je kan doen wanneer je door processen gaat, is om hulp vragen. Wanneer dit gedaan wordt vanuit verantwoordelijkheid voor jouw processen, zal het je alleen maar ten goede komen. Niet omdat een ander jouw 'problemen' dan oplost, maar omdat de reikwijdte van mogelijkheden ruimer wordt. Wanneer ik naast je kom staan, zien we samen meer dan alleen.

Hulp vragen is sterk zijn

PicsArt_05-19-08.46.40[1].jpg
I'll give you your power back

Maar al te vaak zijn we geneigd om antwoorden buiten onszelf te zoeken. Advies is zo gevraagd en gegeven. Echter zijn er zo veel meningen en adviezen als er mensen zijn, waardoor het vinden van iets wat met jou resoneert een hele zoektocht kan zijn!

Hoe veel efficiënter is het om de antwoorden in jezelf te gaan zoeken? Dat is waarin ik je zal bijstaan. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag en vinden de antwoorden die reeds in je verborgen liggen. Ik zal je bijstaan het ingewikkelde eenvoudig te maken door je te spiegelen, te helpen afzakken in jouw Zijn. Zo leer je jezelf beter kennen, net als de patronen die je (mogelijk onbewust) hanteert. Jij bent de basis van jouw bestaan... daarom zal ik je altijd bekrachtigen om met jouw eigen Licht te gaan werken.

Guidance

Elk van deze diensten en producten zal volledig afgestemd zijn op jou en dus zo uniek zijn als jij bent. Zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan gerust contact met mij op. We kunnen een telefoontje inplannen om te voelen of het matcht en hoe ik je het beste kan bijstaan. Met alle liefde!

Guidance
PicsArt_03-01-08.35.14[1].jpg

Shamanic Healing

Jouw eigen portaal

Duur: 1,5u. Op afspraak.

20210503_120037[2].jpg

Healing Space

Jouw anker van rust

3 sessies van 1u. Op afspraak.

DSC_0441[1].jpg

Soul Art

Een kunststuk van jouw Ziel

Fysiek product + reading

20200925_091951[1].jpg

Sacred Blends

Guidance van de oliespirits

Fysiek product + minireading

bottom of page