top of page

zo 11 feb

|

Breda

Web of Love

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Web of Love
Web of Love

Tijd en locatie

11 feb 2024, 14:00 – 16:30

Breda, Doctor Struyckenstraat 163, 165, 4812 BC Breda, Nederland

Gasten

Over het evenement

De elementwezens van de aarde roepen ons op om samen te komen en heling te ontvangen. Deze cirkel wil ons dieper terugbrengen naar ons hart, om vanuit daar op te staan voor wat werkelijk voor ons wil. Tijd om de oude ideeen over hoe het zou moeten zijn los te laten en dieper te gronden in onze unieke gaves en krachten. Dit brengt elk van ons en ons allen samen naar overvloed op alle vlakken.

In de cirkel begeleid ik een ritueel waarin we elk steviger onze belangrijke plek in het geheel innemen. De wereld is namelijk niet hetzelfde zonder jou... en dat ga ik je niet vertellen, je gaat het voelen. Ik gids je met mijn klanken en bewegingen. Je gaat een gedeelte pro-actief aan de slag en een gedeelte is gericht op puur ontvangen. Deze beide kanten, het Mannelijke en het Vrouwelijke, zijn nodig om innerlijke harmonie te vinden. Zo weven we samen een web van liefde.

Het ritueel is sterk gericht op het aantrekken van geld met je zielsmissie. Dit is namelijk precies de bedoeling. De Aarde en het Universum willen ons voorzien, het is de bedoeling dat je het leven van je dromen leidt. Dat ziet er echter vaak anders uit dan we aan de oppervlakte denken... Door terug thuis te komen in de verbinding met ons hart en de aarde, komen we thuis in de duurzame en ancient wegen. En geen zorgen, dat mag ook gewoon glamourous zijn. Maar zeker ook geworteld en stevig.

SAIYA DRAGON TEMPLE

Healing Circles

Groepshealings zijn afgestemd op de energie die op dat moment wil. De vormgeving is dus ook steeds anders, net als wat van jou als deelnemer wordt gevraagd. Je komt altijd dieper thuis, dat is zeker.

Voor aanvang ontvang je een mail met een stukje gidsing en voorbereiding voor het ritueel. Dit helpt je om het optimaal te ontvangen.

Tickets

 • Saiya Dragon Temple

  Hoe intentioneler en rijkelijker je je geld laat stromen, hoe beter het jou kan gidsen. Daarom laat ik je de keuze in wat je betaalt. Maak hem bewust... (;

  € 55,00
  Verkoop geëindigd op
 • Saiya Dragon Temple

  Hoe intentioneler en rijkelijker je je geld laat stromen, hoe dieper het je kan gidsen. Daarom krijg je van mij de keuze in wat je betaalt.

  Van € 99,00 tot € 150,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 99,00
  • € 150,00

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page