top of page

vr 30 okt.

|

Minderhout

Vollemaan vrouwencirkel

Delen vanuit liefde

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vollemaan vrouwencirkel

Tijd en locatie

30 okt. 2020 19:00 – 21:00

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

Wij als vrouwen zijn soms zo gewend om elkaar naar beneden te halen en elkaar als concurrentie te zien. En dat is volkomen logisch, want decennia lang is ons geleerd dat andere vrouwen niet te vertrouwen zijn. Het is een patroon dat zichzelf in stand houdt, puur door het bestaan ervan.

Hoe zou het zijn om daar uit te stappen? Om écht met elkaar te zijn, zonder dat die stukjes weerstand de overhand nemen?

Laten we op een nieuwe tijdlijn stappen, waarop we elkaar omhoog trekken in plaats van naar beneden halen. Dan is er alleen maar MEER liefde.

 

Lieve sisters, het is tijd voor échte verbinding van ziel tot ziel. Maandelijks schep ik bij mij thuis de ruimte om samen te komen in een cirkel. Dit is jouw safe space om te delen wat er écht speelt, om gehoord te worden vanuit liefde en in alle openheid. We vormen deze cirkel om met elkaar te Zijn, in liefde, ongeacht afkomst, leeftijd of achtergrond. Wat we gemeen hebben, is het verlangen naar deze ruimte, het verlangen naar verbinding.

Wanneer vrouwen een cirkel vormen, gebeurt er magie. Wees welkom om ook in deze magie te stappen.

Om ons te kunnen houden aan de maatregelen rondom Corona, zijn er momenteel in totaal slechts 5 plaatsjes per cirkel. Je bent vrij om deel te nemen wanneer je dat wil, de cirkel is open. Wanneer je regelmatig komt, zal je wel merken dat er de ruimte ontstaat om dieper te zakken samen. Om dit toegankelijk te maken, is er de mogelijkheid om tickets voor vijf cirkels ineens te kopen met een lieve korting. Deelname aan een losse cirkel is €25, wanneer je aan vijf cirkels in de toekomst wil deelnemen, is het €100 voor vijf cirkels. Neem voor deze optie contact met mij op: ciska@groenhiernu.com

Over de precieze locatie ontvang je informatie in de mail na je inschrijving, drie dagen voor aanvang. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Vrouwencirkel

    € 25,00

    € 25,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page