top of page

di 17 nov.

|

Minderhout

Sensual darkness

Nieuwemaan trancereis met olie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sensual darkness

Tijd en locatie

17 nov. 2020 19:00 – 21:00

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

Wees welkom, prachtig mens, in deze nieuwemaan trancereis met olie. Deze prachtige reis zal gaan over het omarmen van de sensuele duisternis die we allemaal in ons hebben. De vrouwelijke, sexy, verdiepende energie die niet langer onderdrukt hoeft te worden, maar er op deze donkere nieuwemaansavond helemaal mag zijn. Laat je meevoeren naar binnen door de energie van het dierenriemteken Schorpioen. 

Rondom elke nieuwe maan verzorg ik een trancereis waarin ik inspeel op een thema dat op dat moment relevant is. Je wordt meegenomen door het ritme van de drum en gedragen door de spirit van de olie. Je ontvangt een olieroller met een blend die passend is bij het thema van de reis. Doordat meerdere zintuigen worden geprikkeld, kan je dieper zakken in de beleving. Je maakt een reis die voor jou op dat moment passend is, een reis waarin je kan zakken in het Zijn.

Ik werk in kleine groepen, om ieders persoonlijke ruimte te kunnen respecteren en zodat iedereen persoonlijk een stuk drummassage kan ontvangen. Verbinding en heilige ceremoniële ruimte zijn twee elementen die als een rode draad door mijn werk lopen. Voel je vrij om een krachtvoorwep mee te nemen om op te laden in de nieuwemaan- en groepsenergie. Dit kan een kristal zijn, maar ook een foto, dagboek, beeldje of ander voorwerp dat voor jou juist voelt om mee te nemen.

Over de precieze locatie ontvang je informatie in de mail na je inschrijving, drie dagen voor aanvang.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Trancereis

    € 25,00

    € 25,00

    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht
bottom of page