top of page

wo 19 aug.

|

GROEN!

My inner truth

Trancereis met olie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
My inner truth

Tijd en locatie

19 aug. 2020 19:30 – 21:00

GROEN!, Bredaseweg 36, 2322 Hoogstraten, België

Over het evenement

In een olie&drumreis word je meegenomen door het ritme en gedragen door de spirit van de olie. Doordat meerdere zintuigen worden geprikkeld, kan je dieper zakken in de beleving. Je maakt een reis die voor jou op dat moment passend is, een reis waarin je kan zakken in het Zijn.

Deze keer neem ik je samen met mijn drum en een prachtige olie mee diep naar binnen, waar jij je innerlijke waarheid in de ogen kan gaan kijken. Het is deze avond tevens nieuwe maan, wat zorgt voor een energie die je gemakkelijk naar binnen leidt. Je kan in verbinding komen met je hogere Zelf en zo vertrouwen op het grotere geheel. Je weet het wanneer je je geroepen voelt♡ 

Voel je vrij om een krachtvoorwep mee te nemen om op te laden in de nieuwemaan- en groepsenergie. Dit kan een kristal zijn, maar ook een foto, dagboek, beeldje of ander voorwerp dat voor jou juist voelt om mee te nemen.

Uiteraard respecteren we de huidige richtlijnen, waardoor er slechts beperkte plaatsen zijn. Zo kan ieders persoonlijke ruimte gerespecteerd worden.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Trancereis

    € 22,00

    € 22,00

    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht
bottom of page