top of page

za 15 aug.

|

GROEN!

Into Calmness

Een liefdevolle klank&trancereis met olie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Into Calmness

Tijd en locatie

15 aug. 2020 19:30 – 21:30

GROEN!, Bredaseweg 36, 2322 Hoogstraten, België

Over het evenement

Dit is jouw ruimte om diep te rusten. Zeker in deze roerige tijden is dat extra belangrijk. In deze sessie zal de drum je meenemen in haar ritme. Gedragen door de spirits van een prachtige olieblend, kan je je overgeven aan het Zijn. De drum wordt gecombineerd met klankschaalmassage, waarbij de klankschalen op je lichaam worden geplaatst. De klanken zullen dus niet alleen hun werk doen in je energieveld zoals normaal in een klank- of trancereis, maar ook diep in jouw lichaam.

Klank is namelijk veel meer dan geluid alleen! Doordat het menselijk lichaam voor zo'n  70% uit water bestaat, beroert de trilling van de klanken ook het  lichaam zelf. Het horen en voelen van de klanken van klankschalen heeft  een ontspannend effect voor zowel lichaam als geest. Daarnaast is het zo dat waar blokkades in het lichaam zitten, Klank haar werk kan doen. Ze zal zich om en langs de blokkades heen gaan bewegen, net zolang tot alles mee kan gaan in haar stroming. Dit kan best een intense ervaring zijn, die zal worden afgesloten met een opgeruimd gevoel van  tot rust gekomen zijn.

Vanwege de intensieve persoonlijke begeleiding zal er met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers worden gewerkt. Uiteraard worden de coronamaatregelen gerespecteerd. Ook is er een integratiesessie inbegrepen in de prijs, omdat dat is waarmee je de magie van de sessie meeneemt je leven in.

Voel je vrij om een krachtvoorwep mee te nemen om je bij te staan op deze reis. Dit kan elk voorwerp zijn waar jij steun aan hebt: denk bijvoorbeeld aan een kristal, een foto, dagboek, beeldje of ander voorwerp dat voor jou juist voelt om mee te nemen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Into Calmness

    € 55,00

    € 55,00

    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht
bottom of page