top of page

zo 29 mei

|

Minderhout

Heart Healing Circle

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Heart Healing Circle

Tijd en locatie

29 mei 2022 14:00 – 16:30

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

Mama Cacao

Deze Healing Circles zijn er om te verbinden met een prachtig krachtcentrum in jouw lichaam: je hart! Je hart is de poort naar je Ziel, de brug tussen jouw binnen- en buitenwereld. Hiermee verbinden brengt je thuis. Dat is precies wat nodig is om in lijn met jouw hoogste goed en vanuit verbinding met het universum (en jezelf!) te leven. We werken daarom in deze healing ceremonie met een prachtig hartopenend medicijn: pure rauwe cacao. Deze met zo veel liefde bereide drank zal je mee verzachten, bijstaan en dragen in deze sessie.

Heilige ruimte

Waar prachtige zielen een cirkel vormen, vindt heling plaats. In deze heilige ruimtes is er de veiligheid om in alle openheid te delen en ontvangen wat nodig is. Healing Circles zijn bedoeld om jou dieper in verbinding met jezelf te brengen in de helende ruimte waar we allemaal deel van uitmaken. In de cirkel zijn we namelijk allemaal gelijkwaardig, op hartsniveau náást elkaar. We vormen een mini-universum om het Grote Geheel wat tastbaarder te maken en de verbinding met onszelf toegankelijker.

Ontvang in zachtheid

Laat je dragen

Ontvang en geef door puur te ZIJN

Dat is genoeg <3

De Healing Circles zijn krachtige ceremonies waarin je in zachtheid af naar de verbinding met jouw Ziel, met de ondersteuning van een zachte bloemen- en kruidenthee of -cacao. Vanuit die verbinding ontvang je de lichtcodes en energetische shifts, clearings of integraties die op dat moment passend zijn in de groep. De reis geef ik samen met de spirits vorm aan de hand van klanken, geuren, aanraking, lichttaal en energetische healing. Elke sessie is dus uniek en de ondersteuning zal altijd een liefdevolle en positieve invloed zijn op jouw pad van ontwikkeling.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Healing Circle

    € 55,00

    € 55,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page