top of page

ma 09 mei

|

Minderhout

Healing Circle

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Healing Circle

Tijd en locatie

09 mei 2022 19:30 – 21:00

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

Heilige ruimte

Waar prachtige zielen een cirkel vormen, vindt heling plaats. In deze heilige ruimtes is er de veiligheid om in alle openheid te delen en ontvangen wat nodig is. Healing Circles zijn bedoeld om jou dieper in verbinding met jezelf te brengen in de helende ruimte waar we allemaal deel van uitmaken. In de cirkel zijn we namelijk allemaal gelijkwaardig, op hartsniveau náást elkaar. We vormen een mini-universum om het Grote Geheel wat tastbaarder te maken en de verbinding met onszelf toegankelijker.

Ontvang in zachtheid

Laat je dragen

Ontvang en geef door puur te ZIJN

Dat is genoeg <3

Healing Circle

Dit is jouw ruimte voor heling, opschoning en upgrades. De Healing Circle is bedoeld om jou dichter bij jezelf te brengen en een liefdevolle ondersteuning te bieden op jouw pad.

We scheppen de ruimte om uit het hoofd, in het lichaam te zakken doormiddel van zacht lichaams- en ademwerk. Hierdoor ontstaat er de ruimte om puur te voelen en ervaren in zachtheid. Zo sta je open om de energetische healing te ontvangen, die mee ondersteund zal worden door helende klanken, lichttaal activaties en etherische oliën. Hierin werk ik met de lichtwezens, gidsen en collectieve energieën die op dat moment relevant zijn. Elke sessie is dus uniek en afgestemd op wat op dat moment in de groep nodig is.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Healing Circle

    € 33,00

    € 33,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page