top of page

zo 12 jun.

|

Minderhout

Eye See | Blue Lotus & Rapé Ceremony

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Eye See | Blue Lotus & Rapé Ceremony

Tijd en locatie

12 jun. 2022 14:00 – 16:30

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

Open je ogen

Zie

Zie

Zie

Helder en vanuit verbinding

Met jouw Hart en Ziel

Alles is mogelijk

Wanneer je helder kijkt

Naar de mogelijkheden

Third Eye Clearing

We mogen ruimte gaan geven aan het loslaten van de sluiers voor onze ogen. Alleen wanneer we Helder gaan Zien, kunnen we dienstbaar zijn aan zowel onszelf als de wereld (wanneer dat zuiver is, is dat het het altijd voor beide). De innerlijke reis vormt een clearing en activatie van wat daarin nodig is. Ter ondersteuning wordt er deze ceremonie gewerkt met blauwe lotusthee en rapé. Beide zijn optioneel, innerlijk reizen is ook mogelijk zonder plantmedicijnen. Er is de ruimte om op het moment in te voelen of je hier gebruik van wil maken.

Heilige ruimte

Waar prachtige zielen een cirkel vormen, vindt heling plaats. In deze  heilige ruimtes is er de veiligheid om in alle openheid te delen en  ontvangen wat nodig is. Ceremonie is bedoeld om jou dieper in verbinding  met jezelf te brengen in een helende ruimte waar we allemaal deel van  uitmaken. In de cirkel zijn we namelijk allemaal gelijkwaardig, op  hartsniveau náást elkaar. We vormen een mini-universum om het Grote  Geheel wat tastbaarder te maken en de verbinding met onszelf  toegankelijker.

Ontvang in zachtheid

Laat je dragen

Ontvang en geef door puur te ZIJN

Dat is genoeg <3

In Ceremonie is de ruimte om in zachtheid terug naar de verbinding met jouw Ziel te  komen, met de ondersteuning van (optionele) zachte plantmedicijnen zoals  een bloemen- en kruidenthee, etherische oliën, rapé en cacao. In een  zachte innerlijke reis ontvang je de lichtcodes en energetische shifts,  clearings of integraties die op dat moment passend zijn. Dit geef ik  samen met de spirits vorm aan de hand van klanken, geuren, aanraking,  lichttaal en energetische healing. Elke ceremonie is dus uniek en de  ondersteuning zal altijd een liefdevolle en positieve invloed zijn op  jouw pad van ontwikkeling.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Healing Circle

    € 55,00

    € 55,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page