top of page

vr 25 sep.

|

GROEN!

Embrace yourself

Een liefdevolle Oil&Soundhealing

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Embrace yourself

Tijd en locatie

25 sep. 2020 19:30 – 21:30

GROEN!, Bredaseweg 36, 2322 Hoogstraten, België

Over het evenement

Jezelf volledig omarmen, precies zoals je bent... Dat is de intentie die geplaatst mag worden voor deze reis. In deze bijzondere klankreis werken ik en mijn man Daniël samen in het vertegenwoordigen van verschillende energieën. We nemen je mee op een reis terug naar jezelf. Je bent fantastisch zoals je bent. Ben jij er klaar voor om jezelf in volledige zelfacceptatie en zelfliefde te omarmen?

In de openingsceremonie zullen we cacao drinken. De zachte en liefdevolle cacaospirit verbindt ons met ons met ons hart. Ook zullen we werken met een olieblend die je zal ondersteunen in liefde, vertrouwen en zelfacceptatie. De olieblend krijg je ook in een roller mee naar huis, zodat je de komende tijd een klein zelfzorgmomentje op zak hebt.

Tijdens de soundhealing zal je een korte klankschaalmassage ontvangen, waarin wordt ingespeeld op jouw persoonlijke situatie. De klankschalen zullen op je lichaam worden geplaatst om zo niet alleen in je energieveld hun werk te kunnen doen, maar ook vanbinnen.

Klank is namelijk veel meer dan geluid alleen! Doordat het menselijk lichaam voor zo'n  70% uit water bestaat, beroert de trilling van de klanken ook het  lichaam zelf. Het horen en voelen van de klanken van klankschalen heeft  een ontspannend effect voor zowel lichaam als geest. Daarnaast is het zo dat waar blokkades in het lichaam zitten, Klank haar werk kan doen. Ze zal zich om en langs de blokkades heen gaan bewegen, net zolang tot alles mee kan gaan in haar stroming. Dit kan best een intense ervaring zijn, die zal worden afgesloten met een opgeruimd gevoel van  tot rust gekomen zijn.

Vanwege de intensieve persoonlijke begeleiding zal er met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers worden gewerkt. Uiteraard worden de coronamaatregelen gerespecteerd. Ook is er een integratiesessie inbegrepen in de prijs, omdat dat is waarmee je de magie van de sessie meeneemt je leven in.

Voel je vrij om een krachtvoorwep mee te nemen om je bij te staan op deze reis. Dit kan elk voorwerp zijn waar jij steun aan hebt: denk bijvoorbeeld aan een kristal, een foto, dagboek, beeldje of ander voorwerp dat voor jou juist voelt om mee te nemen.

Deze bijzondere ervaring is inclusief:

 - Ceremoniële cacao

 - Een olieroller

 - Klankschaalmassage

 - Liefdevolle begeleiding

 - Intentiegesprek vooraf

 - Integratiesessie achteraf

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Embrace yourself

    € 55,00

    € 55,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page