top of page

vr 22 jul.

|

Minderhout

Embedded | Heart & Womb Healing Cacaoceremony

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Embedded | Heart & Womb Healing Cacaoceremony

Tijd en locatie

22 jul. 2022 19:00 – 21:30

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

You are so held

You are so loved

Soften

Soften

Soften

You can let go

You can allow

You

to be

You

Heart & Womb Healing

In de helende ruimte van ZIJN kan losgelaten worden wat niet meer dient. Vaak dragen we op ons hart en in onze baarmoeder zo veel mee dat eigenlijk niet meer past, beschermingsmechanismes die ooit verankerd zijn als reactie op een gebeurtenis die op welke laag dan ook als traumatisch is ervaren. Dit kan bewust of onbewust zijn gebeurd, in de eigen ervaring of overgenomen van anderen en uit dit of andere levens. Jezelf laten zakken in een veilige ruimte waarin in zachtheid geopend kan worden, is dan zo helend. Heel belangrijk zelfs, juist omdat deze stukken zo oud of onbewust kunnen zijn. In deze ceremonie wordt je de ruimte gegeven om de veiligheid van die bedding in jezelf weer te ervaren, zonder dat we gaan graven. In het Zijn en ervaren, gaat je systeem namelijk vanzelf loslaten wat losgelaten mag worden. Je maakt een zachte innerlijke reis begeleid door lichttaal, klanken en energiewerk. Ter ondersteuning werken we met een zachte bloemencacao met onder andere roze lotus voor de baarmoeder en rozen voor het hart. Het drinken van de cacao is optioneel, er is de ruimte om op het moment zelf te voelen in hoeverre je daar behoefte aan hebt.

Heilige ruimte

Waar prachtige zielen een cirkel vormen, vindt heling plaats. In deze  heilige ruimtes is er de veiligheid om in alle openheid te delen en  ontvangen wat nodig is. Ceremonie is bedoeld om jou dieper in verbinding  met jezelf te brengen in een helende ruimte waar we allemaal deel van  uitmaken. In de cirkel zijn we namelijk allemaal gelijkwaardig, op  hartsniveau náást elkaar. We vormen een mini-universum om het Grote  Geheel wat tastbaarder te maken en de verbinding met onszelf  toegankelijker.

Ontvang in zachtheid

Laat je dragen

Ontvang en geef door puur te ZIJN

Dat is genoeg <3

In Ceremonie is de ruimte om in zachtheid terug naar de verbinding met jouw Ziel te  komen, met de ondersteuning van (optionele) zachte plantmedicijnen zoals  een bloemen- en kruidenthee, etherische oliën, rapé en cacao. In een  zachte innerlijke reis ontvang je de lichtcodes en energetische shifts,  clearings of integraties die op dat moment passend zijn. Dit geef ik  samen met de spirits vorm aan de hand van klanken, geuren, aanraking,  lichttaal en energetische healing. Elke ceremonie is dus uniek en de  ondersteuning zal altijd een liefdevolle en positieve invloed zijn op  jouw pad van ontwikkeling.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Healing Circle

    € 55,00

    € 55,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page