top of page

zo 01 nov.

|

Online via ZOOM

Een web van liefde

Online vrouwencirkel

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een web van liefde

Tijd en locatie

01 nov. 2020 19:30 – 21:00

Online via ZOOM

Over het evenement

Verbinden op afstand, liefde naar elkaar zenden op  afstand, is een vaardigheid die we mogen ontwikkelen in een tijd waarin we niet fysiek met elkaar in contact kunnen zijn. Hier in België is sinds gisterennacht veel opnieuw op slot gegaan en het ziet ernaar uit dat we op een nieuwe lockdown afstevenen. Je lam laten leggen door deze maatregelen of je kop in het zand steken en tegen de structuren aan stampen, gaat je niet naar een beter gevoel helpen. 

We zijn groepswezens die nood hebben aan verbinding. Liefde en verbinding zit  hem echter niet alleen in fysiek met elkaar samen zijn, in knuffels en aanraking. Dat is natuurlijk fijn, maar op dit moment niet de meest  liefdevolle keuze! Zie dit als een uitnodiging om de kracht van  energetische steun en verbinding op te zoeken. Oefen jezelf erin de kracht van liefde te delen, ook op afstand.

JUIST op afstand. Een mondkapje heeft niet de kracht om jouw aura van liefde te verbergen. Een lockdown belet ons niet om te verbinden. Je bent niet alleen, ook al ben je in isolatie. Wanneer we ons energetisch verbinden, kunnen we  steun geven én ontvangen. Ongelimiteerd. 

Laten we samen een web van liefde weven. In deze online vrouwencirkel zullen we energetisch verbinden en zo een safe space vormen waarin iedereen gehoord en gezien kan worden. Met deze liefdevolle energie voeden we niet alleen onszelf en elkaar, maar alle levende wezens.

Dat je gezond mag zijn

Dat je gelukkig mag zijn

Dat je vrij mag zijn van lijden

Dat je gemakkelijk mag leven

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Online vrouwencirkel

    € 15,00

    € 15,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page