top of page

di 23 mei

|

Rijkevorsel

Dragonize

Kom thuis in jouw kracht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

23 mei 18:30 – 20:00

Rijkevorsel, Looiweg 123, 2310 Rijkevorsel, België

Over het evenement

It´s time to come home to yourself

Nothing else to be

Nothing else to do

Than just receive

and let the magic unfold

Dragonize

Thuis in je hoofd, hart en buik

In deze cyclus van drie magische innerlijke reizen land je in jouw eigen unieke kracht. De sessies zijn ceremonies die over jou gaan, zonder dat je verder iets hoeft. Er valt niks in het bijzonder te helen, activeren of loslaten. In de kracht van het veld dat we samen vormen, gebeurt dat namelijk vanzelf wel als dat de bedoeling is. 

In de sessies gaan we aan de slag met zacht lichaamswerk doormiddel van Yin en Restorative yoga om bewust in het lichaam te landen. De hoofdfocus zal echter liggen op het Zijn in het helende veld, waarin ik je meeneem met visualisaties, lichttaal en aromatherapie. Je krijgt vooral de ruimte om in alle zachtheid te ontvangen en zo dieper te zakken in je lichaam. Je mag je laten dragen. In die overgave kan je namelijk precies datgene ontvangen wat voor jou bedoeld is.

Elke reis zal de focus liggen op een ander gebied. Samen vormen de reizen de heilige drie-eenheid van hoofd, hart en buik. Zo zak je van het Weten, naar het Voelen, naar het Belichamen. Wat je intentie ook is, door de opbouw van de cyclus zal deze diep in je systeem ontvangen kunnen worden vanuit waar het je kan gaan dienen.

Praktisch

De sessies vinden plaats in een intieme setting van maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor diepgang en persoonlijk contact.

Data en tijden: 23 mei, 6 juni en 20 juni, telkens van 18:30 - 21:00

Locatie: Looiweg 123, Rijkevorsel

Over Belle Akaal

Belle is hier om vanuit haar magie en divine femininity te delen en creëren. Al ruim 10 jaar verdiept ze zich in ontspanningstechnieken waaronder verschillende stromingen uit de yoga, energiewerk, klankwerk en aromatherapie. Dit komt voort uit het diepe weten dat wanneer we naar zachtheid en ontspanning gaan, we dieper verbinden met onze essentie oftewel ziel. Dit maakt de wereld mooier en lichter. Vanuit haar mediumschap faciliteert Belle readings waarin ze mensen de gidsing geeft in het thuiskomen bij zichzelf. Ze ziet het lichaam als antenne van de ziel en werkt daarom vooral op het steeds dieper gaan voelen in het lichaam. De wijsheid van het lichaam laat namelijk precies zien waar de aandacht naartoe wil. Belle leeft de magie van eenvoud met haar kat en dochter in het bos, in verbinding met de elementen en de cyclus van het leven. De schoonheid van die eenvoud geeft ze met veel liefde door in haar werk.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Dragonize

    € 150,00

    € 150,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page