top of page

vr 08 jul.

|

Minderhout

Dragon Time | Inner Journey

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dragon Time | Inner Journey

Tijd en locatie

08 jul. 2022 19:00 – 21:30

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

Let's PLAY

Ontwaak je vuur

Dans met mij

Ik neem je mee

Naar je innerlijke kracht

Die ik spiegel

Dans met mij

Ontwaak je vuur

Let's PLAY

Dragon Journey

Drakenkracht neemt je mee naar je innerlijk vuur, speelsheid en je de kracht van je menselijke ervaring hier op aarde. Vaak is de dragenenergie als ondersteuning aanwezig in de ceremonies die ik geef, maar deze keer gaven ze duidelijk aan een hoofdrol te mogen krijgen. Draken zijn namelijk een medicijn op zich. Ben je er bang voor? Des te meer hebben ze je te vertellen over jouw eigen innerlijke kracht. Drakenenergie is namelijk zeer dragend, grondend, maar ook speels en humoristisch. Deze elementen laten ze zien als spiegel om dit ook in jou wakker te maken. De innerlijke reis vormt een clearing en activatie van wat daarin nodig is. Ter ondersteuning wordt er deze ceremonie gewerkt met een afgestemde kruidenthee en olieblend.

Heilige ruimte

Waar prachtige zielen een cirkel vormen, vindt heling plaats. In deze  heilige ruimtes is er de veiligheid om in alle openheid te delen en  ontvangen wat nodig is. Ceremonie is bedoeld om jou dieper in verbinding  met jezelf te brengen in een helende ruimte waar we allemaal deel van  uitmaken. In de cirkel zijn we namelijk allemaal gelijkwaardig, op  hartsniveau náást elkaar. We vormen een mini-universum om het Grote  Geheel wat tastbaarder te maken en de verbinding met onszelf  toegankelijker.

Ontvang in zachtheid

Laat je dragen

Ontvang en geef door puur te ZIJN

Dat is genoeg <3

In Ceremonie is de ruimte om in zachtheid terug naar de verbinding met jouw Ziel te  komen, met de ondersteuning van (optionele) zachte plantmedicijnen zoals  een bloemen- en kruidenthee, etherische oliën, rapé en cacao. In een  zachte innerlijke reis ontvang je de lichtcodes en energetische shifts,  clearings of integraties die op dat moment passend zijn. Dit geef ik  samen met de spirits vorm aan de hand van klanken, geuren, aanraking,  lichttaal en energetische healing. Elke ceremonie is dus uniek en de  ondersteuning zal altijd een liefdevolle en positieve invloed zijn op  jouw pad van ontwikkeling.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Healing Circle

    € 55,00

    € 55,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page