top of page

zo 26 jun.

|

Minderhout

Divine Rising | Rose Ceremony

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Divine Rising | Rose Ceremony

Tijd en locatie

26 jun. 2022 14:00 – 16:30

Minderhout, 2322 Minderhout, België

Over het evenement

Open

Zacht maar sterk

Fragiel maar krachtig

We zijn het allemaal

Open

Je hart

Als een roos

Je bent sterker dan je denkt

Je bent mooier dan je je kan voorstellen

Goddelijkheid komt met het erkennen van alles

En het in Liefde te zetten

And then...

You Rise

Hartverzachter & -bekrachtiger

De freqentie van de heilige roos draagt zo ontzettend veel in zich wat we mee mogen nemen. Openheid. Goddelijke Liefde. Kracht. Kwetsbaarheid. Magie. Schoonheid. We zullen in deze ceremonie werken met de roos als medicijn en spiegel om deze frequenties ook in jou te bekrachtigen.

Heilige ruimte

Waar prachtige zielen een cirkel vormen, vindt heling plaats. In deze  heilige ruimtes is er de veiligheid om in alle openheid te delen en  ontvangen wat nodig is. Ceremonie is bedoeld om jou dieper in verbinding  met jezelf te brengen in een helende ruimte waar we allemaal deel van  uitmaken. In de cirkel zijn we namelijk allemaal gelijkwaardig, op  hartsniveau náást elkaar. We vormen een mini-universum om het Grote  Geheel wat tastbaarder te maken en de verbinding met onszelf  toegankelijker.

Ontvang in zachtheid

Laat je dragen

Ontvang en geef door puur te ZIJN

Dat is genoeg <3

In Ceremonie is de ruimte om in zachtheid terug naar de verbinding met jouw Ziel te  komen, met de ondersteuning van (optionele) zachte plantmedicijnen zoals  een bloemen- en kruidenthee, etherische oliën, rapé en cacao. In een  zachte innerlijke reis ontvang je de lichtcodes en energetische shifts,  clearings of integraties die op dat moment passend zijn. Dit geef ik  samen met de spirits vorm aan de hand van klanken, geuren, aanraking,  lichttaal en energetische healing. Elke ceremonie is dus uniek en de  ondersteuning zal altijd een liefdevolle en positieve invloed zijn op  jouw pad van ontwikkeling.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Healing Circle

    € 55,00

    € 55,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page