top of page

za 25 jul.

|

GROEN!

De wijsheid van de uil

Klankreis

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De wijsheid van de uil

Tijd en locatie

25 jul. 2020 19:00 – 21:00

GROEN!, Bredaseweg 36, 2322 Hoogstraten, België

Over het evenement

Klanken  zijn meer dan geluid alleen! Doordat het menselijk lichaam voor zo'n  70% uit water bestaat, beroert de trilling van de klanken ook het  lichaam zelf. Het horen en voelen van de klanken van klankschalen heeft  een ontspannend effect voor zowel lichaam als geest.

In deze klankreis voeren ik en mijn man Daniël je mee in samenwerking met de Uil als krachtdier. Uil staat voor wijsheid en helder Zien. Verbonden met de duisternis van de nacht voert ze je mee langs haar kennis en hoger weten. Doordat we samenwerken, kan er een mooie dynamiek ontstaan: we vertegenwoordigen beiden verschillende energieën en die kunnen prachtig vermengen op deze reis.

We werken met klankschalen, drums, een gong, regenstok, ocean drum, chimes, stem en nog zo veel meer. Door de beschikbaarheid van al het moois, is er de ruimte om dat te gebruiken wat passend is op het moment zelf. Samen vormen deze klanken en trillingen een warm bad dat je enkel  hoeft te ondergaan. Het brengt een innerlijke schoonmaak op gang door daar waar nodig, blokkades los te 'trillen'. Dit kan best een intense  ervaring zijn, die zal worden afgesloten met een opgeruimd gevoel van  tot rust gekomen zijn.

Voel je vrij om een krachtvoorwep mee te nemen om je bij te staan op deze reis. Dit kan elk voorwerp zijn waar jij steun aan hebt: denk bijvoorbeeld aan een kristal, een foto, dagboek, beeldje of ander voorwerp dat voor jou juist voelt om mee te nemen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Ticket

    € 25,00

    € 25,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page